Altatott pácienseink véleménye

Duhonyi Adrienn véleménye:

"Legjobb döntés az altatásos fogászat! Úgy járok fogászatra, hogy egyáltalán nem félek most már! Mindenki a Fehérgyöngy Fogászati magánrendelőbe menjen! Csak pozitív élményem van!"

altatásos fogászati kezelések

 

Edelényi János véleménye:

"Altatás után jobb kedvűen ébredtem, mint azelőtt! Örömmel járok fogászatra!"


altatásos fogászati kezelések

Földes Péter véleménye:

"Szeretek fogorvoshoz járni, mert megtaláltam a doktornőt! Nagyon meg vagyok elégedve!"altatásos fogászati kezelések

 

Jancsóné Varga Rita véleménye:

"A világ legjobb dolgának tartom az altatásos fogászati kezelést. Semmit nem éreztem. Mindenkinek bátran ajánlom. Próbálja ki mindenki! Én csak a doktornőt tudom ajánlani!"

altatásos fogászati kezelések


Oravetzné Batizi Szabina véleménye:

"Az esztétika volt a legfontosabb, itt megoldották. Jó helyre kerültem, szeretek idejárni!! Ínyplasztikával megoldották az esztétikai problémámat."

altatásos fogászati kezelések

 

Weisz Géza véleménye:

"Az első fogorvos, aki nem lebeszélt az altatásos fogászatról, hanem rábeszélt az altatásra! Szívesen járok fogászatra most már!"

altatásos fogászati kezelésekBoth Bernadett véleménye:

"Az első altatás után már mosolyogva lépek be, és alig várom a következő alkalmat. Nagyon meg vagyok elégedve a doktornővel."


altatásos fogászati kezelések

 

Szőke hölgy véleménye:

"Nagyon megtetszett az altatásos fogászati kezelés, a legszuperebb dolog, amit ki lehet találni! Semmire nem is emlékszem, az a legjobb. Ez egy csodálatos dolog, tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek."


altatásos fogászati kezelések


Baranyi Lucia véleménye:

"Az altatás miatt nem éreztem semmit.Amikor felébredtem, észrevettem, hogy már nincsenek meg a bölcsességfogaim. Négy éves korom óta járok a doktornőhöz, nincsenek lyukas fogaim. Ez a kedvenc orvosi rendelőm. Imádom!"

altatásos fogászati kezelések

 

Gyüre Tamás véleménye:

"Szeretném ajánlani dr. Győrfi Adrient. Négy fogam lett kivésve. Arra sem emlékszem, hogy felkeltem. Azt sem vettem észre, hogy bele nyúltak a számba. Itt teljesen rendben van minden."

altatásos fogászati kezelések

Tóth Krisztián véleménye:

"Semmit nem éreztem, semmire nem emlékszem. Egy parádé volt. Le a kalappal, és nagyon köszönöm mindenkinek. Most sem érzek semmi fájdalmat. Egy bölcsességfogat távolított el a doktornő műtéti úton."altatásos fogászati kezelések

 

Bakos Nikolett véleménye:

"Egy bölcsességfog vésés miatt kellett hazajönnöm. Nagyon kedvesek voltak, aranyosak. Megtörtént a beavatkozás, nagyon örültem neki. Nem emlékszem semmire, semmi fájdalomra, csak kellemeset tudok mondani az egészről.Szép volt a seb. Igazából mindenkinek csak ajánlani tudom, és nem is akarok máshova jönni, csak ide."

altatásos fogászati kezelések

Subitz Anita véleménye:

"Több gyökér problémával szenvedtem, nagyon örültem, hogy altatásban, egyszer, egy órában meg tudjuk oldani ezeket a problémákat. Másnap az ébredésem is nagyon jó volt. Az arcomon meg sem látszott, hogy egy órát dolgoztunk rajta. Azóta sincs semmi problémám, fájdalomcsillapítót sem kellett beszednem."


altatásos fogászati kezelések

 

Pásti Judit véleménye:

"Másodjára jöttem a doktornőhöz. Egészen biztos vagyok benne, ha felébredek semmire nem fogok emlékezni. Mindenkinek szeretettel ajánlanám. Egyrészt a rendelő csodás, a nyugalom az szinte tapintható. És én már most meg szeretném köszönni a doktornőnek a mai kezelést, mert ugyanúgy fájdalommentes, emlékmentes és csodálatos lesz, mint az előző."

altatásos fogászati kezelések

Gaál László véleménye:

"Az altatásos fogászati kezelés teljesen lenyűgözött.10 másodpercen belül már aludtam. Mire felébredtem már kész is voltam. Csak ide fogok járni. Köszönöm szépen a professzionális fogászati kezelést, és hogy ennyire megértőek voltak velem. A legmaximálisabb tiszteletemet fejezem ki az itt dolgozóknak. Nagyon köszönöm az egész csapatnak."

altatásos fogászati kezelések

 

Gábor Tamás véleménye:

"Megbízható kezekben vagyok, Önnek is ajánlom! Minden fájdalommentes! Fontos volt, hogy olyan kezekbe kerüljek, ahol biztonságban vagyok. Az is fontos volt még, hogy fájdalommentes legyen az eljárás..."


altatásos fogászati kezelések

Gazdag Ágnes véleménye:

"Bölcsességfog kivésésen voltam, plusz 5 fogamat tömték. Altatásban történt. Csak pozitív élményem van. A varratszedés sem fájt. Nagyon kedves a doktornő megtanított a szájápolásra. Ajánlom mindenkinek a doktornőt, és szerintem senki nem fog csalódni."

altatásos fogászati kezelések

 

Kuti Ferenc véleménye:

"Számomra a legfontosabb, hogy itt fájdalommentes minden kezelés! Szeretek idejárni!"altatásos fogászati kezelések

Tar Sándor véleménye:

"Most vésték ki a bölcsességfogam, semmire nem emlékszem, ez egy csoda! Aki fél a fogorvostól, ajánlom, hogy altatásban végeztesse a fogászati kezeléseket. Mindenkinek ajánlom szívesen."

altatásos fogászati kezelések

 

Zala Árpád véleménye:

"Nagyon kellemes volt, semmit nem éreztem, ezentúl is ide fogok járni. A doktornő nagyon kedves! A kezelés alatt és utána semmit nem lehet érezni!"

altatásos fogászati kezelések

Wayda Imréné véleménye:

"Hatalmas nagy kínnal jöttem a Győrfi doktornőhöz egy betört bölcsességfoggal, és én nagyon féltem eddig a fogászattól. Altatásban a doktornő kiszedte ezt a gyökeret, és azóta sincs semmi bajom vele, utána sem fájt egy pillanatig sem! Ismételten nagyon nagy bizalommal jöttem a doktornőhöz! És köszönöm!"

altatásos fogászati kezelések

 

Mucsi Gabriella véleménye:

"Csodás volt altatásban a fogászat! Altatásos fogtömést, és fogkőeltávolítást végzett dr Győrfi Adrienne. Én is borzalmasan féltem ezelőtt, de a doktornő kezei között nagyon jó helyen voltam, és csodásan ébredtem. Az interneten találtam meg doktornőt, aminek nagyon örülök! Mindenkinek ajánlom az altatásos fogászatot!"

altatásos fogászati kezelések

Horváth Zoltán véleménye:

"Altatásban volt a vésés, nagyon örülök, semmi sem fájt, nem éreztem semmit. Csak javasolni tudom mindenkinek, hogy ide jöjjön fogorvoshoz. Féltem az elején, de semmi probléma nem volt, nem dagadt be az arcom a szájsebészeti műtét után. Ne féljenek az altatástól, ne féljenek a doktornőtől.Nagyon kedves volt mindenki."

altatásos fogászati kezelések

 

Bársony Balázs véleménye:

"Két foggyökeret vett ki a Győrfi doktornő, nem voltak fájdalmaim sem közben, sem utána.Sokáig nem mertem fogorvoshoz járni, de itt kellemes volt az altatásos fogászat."altatásos fogászati kezelések

Sipos Gábor véleménye:

"Teljesen meg vagyok mindennel elégedve, mindenki nagyon kedves! Jó messziről jöttem, de megérte az út minden km-re. Semmiről sem tudtam! Nagyon komoly szájsebészeti műtétem volt, mire felébredtem, már kész voltam."

altatásos fogászati kezelések

 

Obornyik Katalin véleménye:

"Nem félek már az altatásban végzett fogászati kezeléstől, mert a múltkor is nagyon jól működött. Az első altatáson semmit sem éreztem, vésésen voltam, össze is varrta az ínyemet a Győrfi doktornő, nagyon klasszul ment a dolog. Most fogtöméseket csinál altatásban, és már nem félek semmitől."

altatásos fogászati kezelések

Blaskó Gábor véleménye:

"Olyan az egész, mint egy tündérmese! Befeküdtem, felkeltem, és készen voltak a fogaim. Semmit nem éreztem. Abszolút fájdalommentes. Nagyon szépen köszönöm a Győrfi doktornőnek."altatásos fogászati kezelések

 

Sinka Judit véleménye:

"Elképesztő profizmussal véste ki a fogam a Győrfi doktornő altatásban.Altatásban véste ki a fogam a Győrfi doktornő. Semmi fájdalmat nem éreztem. A fogvésés után sem dagadt be a fogam helye. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Győrfi doktornőt, a Fehérgyöngy Fogászati magánrendelőt. Itt semmi sem fáj. Még a fogvésés sem.Bátran jövök ide."

altatásos fogászati kezelések

Metzker Viktória véleménye:

"Nagyon pozitív élmény volt Győrfi Adrienne doktornőnél járni. Rólam tudni kell, hogy idáig kényszeresen féltem a fogorvosoktól, évekig nem is mentem el fogászatra. Altatásban történt az összes fogászati kezelés, két óra alatt minden fogam rendbe lett rakva. A fogfehérítés nagyon, nagyon szuper és kellemes élmény volt. A fogaim gyönyörűek lettek, és a fogfehérítés teljesen fájdalommentes volt. Most már mosolyogva jövök ide, és nyugodt szívvel, mert tudom, hogy itt minden rendben lesz. Ezt szeretném megköszönni a doktornőnek, és mindenkinek nagyon ajánlom a doktornőt!"

altatásos fogászati kezelések

 

Tóth Attila véleménye:

"Altatásos fogászati kezelésre jelentkeztem. Altatás után úgy keltem, hogy semmilyen fájdalmat nem éreztem, kipihent voltam. A varratszedés is teljesen fájdalommentes volt. Teljesen meg voltam elégedve a kezeléssel. A sebgyógyulás is nagyon gyors volt. Féltem, hogy milyen lesz az altatásos kezelés, de nagyon kellemes élményben volt részem."
altatásos fogászati kezelések

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Visszalépés a főoldalra